Tilmelding: Julemysteriet

For at kunne tildele museumsbesøg, teaterforestillinger, elevhæfter osv. korrekt, skal vi bruge oplysninger på den enkelte klasse. Tilmeld derfor klasserne med kontaktoplysning på den koordinerende lærer, så vi er sikre på at have de rigtige oplysninger.

Tilmelding

Så snart du har tilmeldt dig et projekt, vil du modtage en automatisk kvittering på mail. Har du IKKE modtaget denne kvittering efter et par minutter, er tilmeldingen ikke gået igennem. Forsøg igen og tjek, at du får udfyldt alle felterne korrekt. Har du rettelser til tilmeldingen så kontakt jesper@kirkekvist.dk. 

JULEMYSTERIET

En spændende, faglig og lokal julekalender

Skal dine elever julehygge og lære på samme tid? Med vores spændende julekalender kan du kombinere julehygge med lokalhistorisk/kristendomsfaglig viden og danskfaglige opgaver.

Julemysteriet er en meget efterspurgt genudsendelse fra 2017 for skolerne i Holbæk og Odsherred. Vi håber på, at alle de nye små elever vil blive lige så begejstret, som dem der fulgte med i 2017. I Ringsted og Sorø er det et nyt tilbud, og vi har skrevet den oprindelige historie om til dette område, så eleverne også her får en julekalender, som handler om deres lokalområde.

Vores julekalender er delt op i 14 afsnit, så det passer med skoledage i december. Der skal læses højt ca. 10 min. hver dag. Derefter er der opgaver, hvor eleverne på forskellig vis kan arbejde med dagens afsnit, og klassen får en stor plakat, hvor der hver skoledag skal sættes et klistermærke.

Historien: De to søskende Asta og Lukas skal rundt i deres lokalområde (henholdsvis Holbæk/ Odsherred og Ringsted/Sorø) for at finde tegn, der kan bringe dem tættere på at løse familiens julemysterie. Heldigvis får de hjælp af deres onkel, Finn Nissen, og indholdet i en lille mystisk kiste.

 

Projektet indeholder: 

  • Julehistorie i 14 afsnit
  • Lærervejledning med baggrundsstof og elevopgaver
  • Julekalenderplakat med et klistermærke til hver dag

Udbydes: December 2020

Klassetrin: 1.- 4. klasse

Lektionsantal: ca. 30 min. hver dag i december

Fag: Julehygge/kristendomskundskab, dansk

Tilmeldingsfrist: 14. august 2020