Tilmelding: Vi bygger kirker

Alle informationer om lærerkurset formidles gennem kontaktoplysningerne. Derfor er det en stor hjælp, hvis du kun tilmelder en lærer ad gangen, så vi har kontaktoplysninger på alle deltagere.

Tilmelding

Så snart du har tilmeldt dig et projekt, vil du modtage en automatisk kvittering på mail. Har du IKKE modtaget denne kvittering efter et par minutter, er tilmeldingen ikke gået igennem. Forsøg igen og tjek, at du får udfyldt alle felterne korrekt. Har du rettelser til tilmeldingen så kontakt jesper@kirkekvist.dk. 

VI BYGGER KIRKER

Lærerkursus til projektet Den store tidsrejse

I projektet Den store tidsrejse bliver børnene Alfred og Ida sendt tilbage i tiden, hvor de oplever kristendommens udvikling i Danmark, og hvordan den udvikling går hånd i hånd med kirkernes udseende og indretning. Derfor lægges der i projektet op til, at eleverne på kreativ vis skal bygge modeller af de tre forskellige kirketyper, som børnene i fortællingen møder:

  • Vikingetidens trækirker
  • Middelalderens første romanske kirker
  • Gotiske landsbykirker med tårne

 Hands on

Til projektet har billedkunstlærer Heidi Marloth udarbejdet tre forslag til kreativt kirkebyggeri, som hun på kurset viser, hvordan kan laves. På lærerkurset bliver lærerne klædt på til at undervise eleverne i det kreative arbejde.

 

Er interessen meget stor, forsøger vi at lave en lokal udgave af lærerkurset.

Dato: Onsdag den 3. marts 2021

Kl. 14.00 - 17.00

Sted: Samlingsstedet, Vor Frue Hovedgade 51, 4000 Roskilde

Tilmeldingsfrist: D. 14. august 2020