Tilmelding: Offerritualer

Alle informationer om lærerkurset formidles gennem kontaktoplysningerne. Derfor er det en stor hjælp, hvis du kun tilmelder en lærer ad gangen, så vi har kontaktoplysninger på alle deltagere.

Tilmelding

Så snart du har tilmeldt dig et projekt, vil du modtage en automatisk kvittering på mail. Har du IKKE modtaget denne kvittering efter et par minutter, er tilmeldingen ikke gået igennem. Forsøg igen og tjek, at du får udfyldt alle felterne korrekt. Har du rettelser til tilmeldingen så kontakt jesper@kirkekvist.dk. 

OFFERRITUALER

Lærerkurser til Guder og gaver

Vi udbyder to lærerkurser til Guder og gaver - et praktisk og et teoretisk. I er velkomne til at tilmelde jer et eller begge. Hvilket/hvilke anføres ved tilmeldingen. Begge kurser afviklet i Sagnlandet.

Det teoretiske kursus - kursus 1:

Det teoretiske kursus introducerer dig for livet i jernalderen og vikingetiden og offerets betydning dengang. Ligeledes gives der en rundvisning i Sagnlandet. Dette lærerkursus er særlig relevant for lærere, som skal have klasser på besøg i Sagnlandet.

 

Det praktiske kursus - kursus 2:

Det praktiske kursus introducerer dig for en række praktiske historiefaglige aktiviteter, som kan give en kreativ overbygning til projektet. Her kan nævnes temaer som vikingenavne, runeskrift, spil og leg, madlavning, læder- og smykkeværksted, sværd og kamp. Dette lærerkursus er særlig relevant for lærere, som tænker at fordybe sig i nogle af de kreative oplæg, der følger med projektet.

Dato: D. 5. maj 2021 (teoretisk kursus)

 D. 6. maj 2021 (praktisk kursus)

kl.: 13.00 - 16.00

Sted: Sagnlandet Lejre, Slangealleen 2, 4320 Lejre

Tilmeldingsfrist: D. 14. august 2021